RDEČI POKROVČKI “CHILD PROOF” ZA VARNOST OTROK: preprečite nenadzorovano odpiranje vsebnikov na pameten način

RDEČI POKROVČKI "CHILD PROOF" ZA VARNOST OTROK: preprečite nenadzorovano odpiranje vsebnikov na pameten način
RDEČI POKROVČKI “CHILD PROOF” ZA VARNOST OTROK: preprečite nenadzorovano odpiranje vsebnikov na pameten način

Ko smo bili še otroci, pa govorimo o nas, ki nismo več tako zelo rosno mladi, je življenje potekalo precej drugače kot danes: ni bilo interneta in mobilnih telefonov, v avtomobilih so bili varnostni pasovi bolj za okras kot za uporabo (na zadnjih sedežih jih sploh ni bilo), kadilo se je vsepovprek, celo v šolskih razredih. Ampak bilo je lepo.

Če se spomnite, smo tudi takrat poznali kinder jajčka, tista zanimiva čokoladna jajčka z darilom oz. otroško igračko v njih, skrito v majhnih rumenih plastičnih posodicah. Lepa pogruntavščina, ni kaj.

Najbrž pa veste tudi to, da se je veliko otrok zadušilo, ko je v njihovih ustih končal en izmed delov teh majhnih rumenih plastičnih posodic. Kakšna tragedija…

Pa se spomnite kemičnih svinčnikov s pokrovčki? Veliko odraslih jih je rado grizlo, marsikateri pokrovček je končal v sapniku in preprečil uporabniku dihanje…

Čas je šel naprej, proizvajalci so zaradi zahtev trga izdelke posodobili in jih naredili bolj varne za uporabo: oba delčka plastičnih rumenih posodic v kinder jajčkih sta postala povezana v celoto, pokrovčki na kemičnih svinčnikih pa so dobili majhne luknjice na koncih, ki v primeru vnosa v sapnik omogočajo dihanje. Oba proizvajalca sta naredila svoje izdelke bolj varne za uporabo.

Tudi v sektorju embalaže so se skozi leta izdelki razvijali in postajali bolj varni, zlasti za nepredvidljive otroke.

Pokrovček, ki ga danes predstavljamo, je eden izmed takšnih. Po ISO standardu 8317 certificiran izdelek standardnega navoja 28/410 je bil testiran s strani otrok, in vseh 100% testiranih otrok ga ni moglo odpreti. Odpre se ga lahko s pomočjo pritiska in vrtenja, zato je izjemno varen za uporabo.

Poudarili bi radi tudi njegovo ergonomsko oblikovano zunanjost, ki naredi izdelek prijetnejši za uporabo, barva je pa sploh čudovita.

Pokrovčki so narejeni v Evropi, dobave so hitre, minimalno naročilo pa je 2 euro paleti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Fotografija pokrovčka “child proof” navoja 28/410

Kontaktiraj nas