Robotske roke: digitalizirajte proizvodnjo, uvedite napredno tehnološko prakso ter preobrazite vaše podjetje v pametno tovarno (VIDEO)

Robotske roke: digitalizirajte proizvodnjo, uvedite napredno tehnološko prakso ter preobrazite vaše podjetje v pametno tovarno

V vsaki proizvodnji obstajajo določena opravila, ki se ponavljajo: dvig izdelkov ali kartonov, zlaganje materiala, čiščenje, barvanje, premikanje, tresenje, vrtenje, pretakanje nevarnih tekočin. Največ podjetij za ta opravila uporablja človeške vire.

Če zanemarimo človeški faktor, so človeški viri zanesljivi, prilagodljivi in tudi hitri, zlasti takrat, ko je delo normirano in ko obstajajo nagrade za preseganje delovnih norm. Težava je v tem, da ponavljajoči se gibi lahko povzročijo poškodbe, da so monotoni in da delavec pogosto ne vidi rezultatov oz. končnega izdelka, temveč samo rezultate svojega dela (dodelave na izdelku).

Obstaja rešitev, ki se ji reče “robotske roke”. Najverjetneje ste se z njimi že srečali po televiziji ali na kakšnem sejmu. Robotske roke so namenjene avtomatizaciji ponavljajočih se gibov. Njihova prednost je ta, da delujejo lahko nemoteno 24 ur na dan 7 dni v tednu, brez postanka.

Postali smo distributer robotskih rok za evropsko tržišče. Ponujamo bam robotske roke različnih dimenzij, nastavkov, hitrosti in oblik. Vse robotske roke so programljive in enostavne za uporabo, natančnost je zelo visoka, dobavljivost 2 tedna po naročilu. V primeru interesa nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas