Rotacijske mize za podajanje stekleničk ali plastenk na transportni trak

Rotacijske mize za podajanje stekleničk ali plastenk na transportni trak
Rotacijske mize za podajanje stekleničk ali plastenk na transportni trak

Če se ukvarjate z doziranjem stekleničk ali plastenk (v nadaljevanju: vsebniki) ali z njihovim pakiranjem v embalažo, že veste, kakšne količine se obrnejo na uro in kakšne na dan. Rotacijskih miz vam torej ni treba posebej predstavljati.

Če pa se doziranja vsebnikov ali njihovega strojnega pakiranja šele lotevate, bodite pripravljeni na ogromne količine, četudi načrtujete, da bkdo na začetku nizke. Verjemite nam, iz lastnih izkušenj vam lahko potrdimo, da bo iz nekaj 1.000 polnih vsebnikov na mesec v nekaj letih nastala potreba po 10.000 vsebnikih na dan, čez par let pa še več. Iz garažne mini proizvodnje, kjer je glavni strah ta, kako prodati, bo nastala velikoserijska proizvodnja, kjer bodo glavni strahovi ti, da ne boste imeli na razpolago dovolj materiala, da boste razpolagali s premalo skladiščnimi kapacitetami ter da ne boste utegnili dovolj hitro napolniti vsebnikov ter jih spakirati. Verjemite nam, od leta 2010, odkar poslujemo, smo videli že ogromno podobnih primerov, ki smo jim tudi pomagali pohitriti in optimizirati proces proizvodnje.

Ena izmed naprav, pri katerih ‘začetniki’ skušajo prihraniti nekaj sredstev misleč, da bo šlo tudi brez tega, je rotacijska miza za zbiranje vsebnikov in njihovo podajanje na transportni trak od ustrezne pakirne ali dozirne naprave. Ta naprava je kot volan pri avtomobilu: enostavno ne moreš delati brez nje, pa če so vse druge naprave še tako dobre.

Kako naprava deluje? Na vrtilno mizo se v večjem števili zložijo prazni ali pa polni vsebniki, miza se po vklopu prične vrteti ter potiskati vsebnike proti transportnemu traku druge naprave, bodisi za doziranje tekočin bodisi za pakiranje v embalažo. Hitrost je možno regulirati, z napravo lahko rokuje le ena oseba, ki hkrati skrbi za druge naprave.

Rotacijske mize za podajanje steklenic na transportni trak lahko po ugodni ceni naročite tudi pri nas.

Kontaktiraj nas