ŠIRIMO DEJAVNOST: naravna eterična olja, kvalitetna nosilna olja, opojne naravne dišave in prvovrstni rastlinski ekstrakti direktno od proizvajalcev!

Širimo dejavnost: naravna eterična olja, kvalitetna nosilna olja, opojne naravne dišave in prvovrstni rastlinski ekstrakti direktno od proizvajalcev!
Širimo dejavnost: naravna eterična olja, kvalitetna nosilna olja, opojne naravne dišave in prvovrstni rastlinski ekstrakti direktno od proizvajalcev!

Eterično olje nageljnove žbice, cajeput eterično olje, olje iz semen čilija, kave, kalamusa, cimetovega lubja, kumine, žajblja, mačje mete, koriandra… Vse to in še marsikaj lahko od danes naprej naročite pri nas, že od 1 kg pa vse to več ton teh žlahtnih, dišečih in izjemno koristnih tekočin!

Zgodba, kako smo prišli do tega koraka, je sila preprosta. Ukvarjamo se z dobavo embalažnega materiala ter strojev za pakiranje, narejenih po meri. Med našimi strankami je veliko predstavnikov kozmetične, živilske, kemijske in kmetijske panoge.

Nismo največji, pa tudi najcenejši ne, ampak svoje delo obvladamo, strankam prisluhnemo in razumemo, kaj potrebujejo, damo vse od sebe, da so stranke zadavoljne pred nakupom, ob nakupu in tudi po nakupu. Delo opravimo hitro, rezervne dele dostavimo hitro, delamo tako, kot želimo, da bi drugi delali z nami. Pogosto se ugrizneno v jezik, saj stranke obravnavamo kot prijatelje, namesto spoštljivega vikanja jih tikamo, ponudimo prijateljske popuste, prosimo za informacije in vzorce, ampak z namenom, da strankine želje razumeno v popolnosti in jim nudimo odlično storitev. Takšni smo, raje gremo v našo škodo kot v škodo stranke. In to stranke vedo, zato se jih veliko vrača.

Še eno slabost imamo, in sicer smo nepotrpežljivi: če stranka v predprodajnih aktivnostih ne reagira oz. ne odgovarja takoj, projekt označimo kot neuspešno zaključen in se posvetimo drugim strankam. Strankam pomagamo tudi sredi noči, ne moremo spati, dokler stranki ne najdemo primerno rešitev, nasvet, pomoč.

E-mail sporočilo stranki ob 4:46 zjutraj

Dela imamo ogromno, vsak mesec dostavimo nove stroje in šleperje materiala in ne moremo čakati, saj bi potem tudi druge stranke čakale. Naša slabost ali prednost je pretirana iskrenost, kar lahko razberete tudi iz tega zapisa. Ampak, počutimo se dobro, in radi sodelujemo s strankami, ki nas sprejemajo in nas razumejo, ki jim je naš tempo všeč, za takšne stranke smo pripravljeni storiti dobesedno vse.

S strankami nenehno komuniciramo, po telefonu, mailu, ob obiskih, na poslovnih kosilih in večerjah, ob jutranjih kavicah, izmenjujemo si misli in ideje, iščemo rešitve, se smejimo neumnostim, pa tudi kaj koristnega si povemo seveda. No, med koristnimi informacijami je bila tudi ta, da so stranke na evropskem tržišču pogrešale kvalitetna eterična olja. Evropska olja so predraga, roki dostave so dolgi, olja niso kvalitetna, imajo premalo ppm-jev (delcev na milijon). Stranke nam zaupajo in veliko od njih nas je prosilo, da jim pomagamo do kvalitetnih eteričnih olj. In smo pričeli z raziskavo svetovnega trga, selekcijo proizvajalcev, testiranji, učenjem, učenjem in še enkrat učenjem novega področja. Vse na novo!

Ker smo pri selekcijah proizvajalcev neizprosni, smo znanje uspešno uporabili tudi na tem novem področju. Ne veste, kako strah nas je bilo, ko smo stranki prvič dostavili vzorec neemovega olja! Kljub temu, da smo proizvajalca zasuli z zahtevani in da smo od njega pridobili vaa zagotovila, varnostne liste in tehnično dokumentacijo, do zadnjega nismo vedeli, ali je olje perfektno ali ne. In je bilo, stranka je bila navdušena, mi pa z njo.

Glede cen, na evropskem tržišču so cene visoke zaradi zapletenih prodajnih kanalov. Uvozniki, grosisti, trgovci, distributerji… vsak si vzame svoj del profita. Pri nas tega ni – je le cena izdelka direktno pri proizvajalcu in transport! Smo iskreni, zaupali vam bomo vse podatke od proizvajalca, če boste želeli boste lahko eterična olja naročili neposredno pri njemu. A vendar, stranke raje naročajo pri nas, saj nam zaupajo, da bomo za njih poskrbeli kot je treba, in morebitne težave sproti odpravili, zaradi velikih nabavnih količin pa jim lahko ponudimo tudi boljše cene, kot bi jih same dosegle direktno pri proizvajalcih.

Če potrebujete eterična olja, nas kontaktirajte in zahtevajte ponudbo. Garantiramo vam, da boste prijetno presenečeni!

Kontaktiraj nas