Škatle za pizze: kartoni za pizze in hrano, izdelani po meri z vašim logotipom

Škatle za pizze: kartoni za pizze izdelani po meri z vašim logotipom pizzerije

V teh čudnih časih, ko je zaradi pandemije koronavirusa večina restavracij zaprtih, obstajajo tudi takšne, ki poslujejo na polno. To so predvsem restavracije, ki dostavljajo hrano na dom, med katerimi prevladujejo pizzerije. Dostava hrane na dom je namreč dovoljena.

Pizzerij in restavracij, ki dostavljajo hrano na dom, je v Sloveniji veliko: hrano dostavljajo v lastni režiji ali pa preko pogodbenih dostavljalcev. Od naročila stranke pa do dostave na domu mine ponavadi od pol do ene ure, odvisno od ure in od lokacije naročnika.

Restavracije hrano pripravijo ter zapakirajo v kartonske škatle, pogosto tudi v aluminijaste. Zlasti pizze se prenašajo v kartonskih škatlah standardnih dimenzij, saj so praktične, uporabne ter zavzamejo malo prostora.

Obstaja pa še ena prednost teh kartonov za pizze: nanje je možno natisniti logotip restavracije ali pa kakšno drugo besedilo z reklamo ali popustom v obliki kartončkov, ki jih kupci odrežejo, zbirajo in ob določenem številu zbranih kartončkov le-te tudi vnovčijo v obliki brezplačne pizze.

Ukvarjamo se z izdelavo in tiskom kartonov za pizze po meri. Naši izdelki so kvalitetni, dostava je hitra, cene pa korektne. Če vas zanima ponudba oz. naročilo, nas kontaktirajte, saj boste s personaliziranimi škatlami za pizze zagotovo izstopali od konkurence!

Kontaktiraj nas