ŠOTNE TABLETE, neemovo olje, neemov prah, eterična olja… Strankam dobavljamo dober material in surovine po konkurenčnih cenah

Šotne tablete, neemovo olje, neemov prah, eterična olja... Strankam dobavljamo dober material in surovine po konkurenčnih cenah
Šotne tablete, neemovo olje, neemov prah, eterična olja… Strankam dobavljamo dober material in surovine po konkurenčnih cenah

Naša primarna dejavnost je izdelava in dobava pakirnih strojev ter embalaže. V tem smo najboljši! Smo hitri, poceni in dobavljamo kvaliteten material. Dokler naše stranke niso 100% zadovoljne, tudi mi nismo. In naše stranke to cenijo.

Naše stranke so naši prijatelji, in prijatelji si med seboj pomagajo. Resno, naše stranke nas lahko kadarkoli pokličejo in obisčejo, povabimo jih na ribičijo ali na kosilo, vedno jim ponudimo roko. Tega ne pišemo zato, ker se lepo bere, ampak zato, ker tako čutimo da je prav in tako dejansko tudi poslujemo.

Naj omenimo en primer iz preteklosti: stranki smo dobavljali stroj iz ZDA, v ponudbo je bila vključena tudi cena letalskega prevoza. Med realizacijo transporta smo bili s strani špediterja obveščeni, da se je cena transporta povišala in to tako zelo, da smo pristali v minusu: stroj nas je skupaj s transportom več stal kot smo za njega pokasirali od stranke. Kljub temu te spremembe v ceni nismo prenesli na stranko niti je o tem nismo obvestili, strošek smo krili mi, saj se nam to ni zdelo korektno – stranki smo stroj ponudili po določeni ceni in na nas je, da obljubo držimo. Je pa res, da od takrat z dotičnim špediterjem ne poslujemo več.

Naše stranke to cenijo, zaradi česar se tudi rade vračajo. Ker smo precej vpeti v mednarodno poslovanje, nas rade povprašajo še po drugih materialih in izdelkih, ne le iz področja embalaže.

Zadnje čase smo tako precej okupirani z dobavo večjih količin neemovega olja, neemovega prahu, eteričnih olj in celo šotnih tablet. Delo ni enostavno, treba je najti verodostojne dobavitelje, pridobiti vzorce, se dogovoriti za ceno, organizirati prevoz. Ampak delo opravljamo s skrbnostjo dobrega gospodarja, kot bi pomagali prijatelju. Bolj kot zaslužek nam pomeni zadovoljstvo stranke. 

Kontaktiraj nas