NAMIZNA NAPRAVA ZA ETIKETIRANJE NALEPK, KI ZAVZAME MALO PROSTORA: primerna za hitro etiketiranje okroglih stekleničk od 10 ml in več

NAMIZNA NAPRAVA ZA ETIKETIRANJE, KI ZAVZAME MALO PROSTORA: primerna za hitro etiketiranje okroglih stekleničk od 10 ml in več

Vsak začetek je težak. Poznamo ogromno zgodb o uspešnih podjetnikih, ki so s poslovanjem pričeli v garažah ali najetih prostorih. Prav vse je družila ideja, navdušenje, želja po rasti ter seveda tudi po zaslužku, a slej ko prej jih je družila tudi prostorska stiska.

V prehrambeni, kozmetični in živilski industriji osebno poznamo precej podjetnikov, ki so svoje ideje pričeli razvijati v garažah in stanovanjih, nekateri so s poslom pričeli krepko čez 50. letom starosti, in pri delu so zelo uspešni. Polnjenje plastenk je na začetku ročno, nato se pojavijo prve polavtomatske dozirne naprave, sledijo avtomatske, ki se nato zamenjajo z avtomatskimi medsebojno povezanimi polnilnimi, čepirnimi, etiketirnimi in pakirnimi linijami, opremljenimi z napravami za senzoriko in priključenimi na splet.

Etiketirne naprave so pomemben del proizvodnje, ki pa vzamejo precej prostora, zlasti če se proces etiketiranja odvija v majhnem prostoru. Ravno za to smo razvili zelo zmogljivo a majhno napravo za etiketiranje, ki jo enostavno postavite na mizo ali drugo delovno površino. Je zanesljiva in hitra, zlahka etiketira več kot 30 steklenic na minuto. Je precizna in s pomočjo ribbona omogoča tisk šerijske številke ali lota na etikete.

Zahteve glede velikosti steklenic so od 25 do 100 mm premera, omogoča lepljenje nalepk dolžine od 20 mm do 300 mm in višine od 10 do 140 mm. Notranji premer rolčka, na katerem so navite etikete, je najmanj 76 mm, medtem ko je največji premer koluta lahko do 350 mm. Naprava deluje na električni napetosti 220V 50 Hz, moč motorja je 1.200 W.

Naprava je na zalogi v našem skladišču v Sloveniji. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas