Paketimi, makineritë dhe materiali për përpunimin dhe paketimin në shkallë të gjerë të produkteve

Makineri paketimi, kapakë dhe tapa, paketim termik, kontejnerë për ushqim, ilaçe dhe kozmetikë

Rishikoni programin e shitjeve

Në magazinë: pompat dhe këmbëzat 28/410

Pompë 28/410, gjatësia e tubit FBOG 30 cm, e paketuar 900 copë / kuti kartoni
Spërkatës me këmbëz 28/410, gjatësia e tubit FBOG 30 cm, e paketuar 1.000 copë / kuti kartoni

Vetëm porosia minimale 1 karton!

Historitë dhe kontributet e fundit

Programi i shitjeve

test2

Ndalesa

Ne furnizojmë kapakë të standardeve 20/415, 24/410, 28/410 dhe dimensione të tjera: majë e sipërme, majë disku, këmbëz, pompë sapuni, llak. 

Paketimi

Nëse keni nevojë për sasi më të mëdha të paketimit më të vogël, ne mund t'ju kursejmë deri në 44%
kostot

Makineri paketimi

Ne mund të ju kursejmë deri në 52% të kostove kur bëni makina automatike të paketimit. Të gjitha makineritë janë të certifikuara nga CE.