Steklena embalaža, pokrovčki in kapalke po najugodnejših cenah na svetu!

Steklena embalaža, pokrovčki in kapalke po najugodnejših cenah na svetu!
Steklena embalaža, pokrovčki in kapalke po najugodnejših cenah na svetu!

Steklena embalaža velja za eno izmed najbolj razširjenih na svetu. Stekla so dobri toplotni in električni izolatorji nimajo nobenega vonja in se zaradi gladke površine lahko čistijo. Odporna so na večino kislin, topil in drugih agresivnih kemikalij, zato so primerna za izdelavo posod za shranjevanje živil ter večine kemikalij.

Steklenica je posoda, narejena iz stekla. Steklenice so lahko različnih velikosti, najpogosteje med 200 ml in 1,5 litra. Najpogosteje se uporabljajo za shranjevanje hrane (medu), vode, alkohola, kozmetike in konzervansov.

Ob proizvodnji steklenic se na njihovem dnu izdelajo oznake. Te oznake so namenjene identifikaciji naprave, s katero so bile izdelane (z namenom kontrole kvalitete), prikazu proizvajalca, prikazu največje količine polnjenja tekočine, datumu proizvodnje steklenice in ostalim podatkom.

Za zapiranje steklenic obstaja cela vrsta pokrovčkov, ki preprečujejo iztekanje tekočine. Prve steklenice so se najprej zapirale z voskom, nato pa s pluto. Danes se najpogosteje uporabljajo navojni pokrovčki in zamaški.

Podjetjem dobavljamo stekleničke, pokrovčke in kapalke po najugodnejših cenah na svetu. Na steklene dele kapalk lahko natisnemo merilne oznake, ponavadi zaradi boljše obstojnosti to storimo z uporabo bakra (copper print). Pogoj za dobro ceno je seveda količina; večja kot je količina, boljša je cena.

Če vas zanima nakup steklene embalaže po dobrih cenah, nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas