Bungkusan, mesin sareng bahan pikeun ngolah skala ageung sareng bungkus produk

Mesin bungkusan, tutup, bungkusan termal, minyak atsiri, wadah dahareun, obat-obatan sareng kosmétik

Tingali program penjualan

Aya sasayogian: ngompa jeung micu 28/410

Pompa 28/410, panjang tabung FBOG 30 cm, dibungkus 900 lembar / karton
Sprayer pemicu 28/410, panjang tabung FBOG 30 cm, dipak 1.000 lembar / karton

Minimum order wungkul 1 kardus!

Carita sareng sumbangan pangénggalna

Program penjualan

test2

Stoppers

Kami nyayogikeun stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 sareng dimensi sanésna: flip-top, disc top, pemicu, pompa sabun, semprot. 

Bungkusan

Upami anjeun peryogi bungkusan anu langkung ageung, urang tiasa ngahémat anjeun dugi ka 44%
harga.

Mesin bungkus

Kami tiasa ngahémat anjeun dugi ka 52% kana biaya nalika ngadamel mesin kemasan otomatis. Sadaya mesin disertifikasi CE.