Bungkusan, mesin sareng bahan pikeun ngolah skala ageung sareng bungkus produk

Pakirni stroji, pakirni material in potiskana embalaža po meri. Ceneje in varneje kot na Alibabi.

Tingali program penjualan
test2

Stoppers

Kami nyayogikeun stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 sareng dimensi sanésna: flip-top, disc top, pemicu, pompa sabun, semprot. 

Pakirni stroji, pakirni material in potiskana embalaža po meri. Ceneje in varneje kot na Alibabi.

Bungkusan

Upami anjeun peryogi bungkusan anu langkung ageung, urang tiasa ngahémat anjeun dugi ka 44%
harga.

Pakirni stroji, pakirni material in potiskana embalaža po meri. Ceneje in varneje kot na Alibabi.

Mesin bungkus

Kami tiasa ngahémat anjeun dugi ka 52% kana biaya nalika ngadamel mesin kemasan otomatis. Sadaya mesin disertifikasi CE.