Bungkusan, mesin sareng bahan pikeun ngolah skala ageung sareng bungkus produk

Mesin bungkusan, tutup, bungkusan termal, wadah bungkusan, jasa bungkusan

Tingali program penjualan

Carita sareng sumbangan pangénggalna

Program penjualan

test2

Stoppers

Kami nyayogikeun stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 sareng dimensi sanésna: flip-top, disc top, pemicu, pompa sabun, semprot. 

Bungkusan

Upami anjeun peryogi bungkusan anu langkung ageung, urang tiasa ngahémat anjeun dugi ka 44%
harga.

Mesin bungkus

Kami tiasa ngahémat anjeun dugi ka 52% kana biaya nalika ngadamel mesin kemasan otomatis. Sadaya mesin disertifikasi CE.