Tako pa izgleda ko direktor Packaging.si krajša tubice od razpršilk s sprožilcem (VIDEO)

Tako pa izgleda ko direktor Packaging.si krajša tubice od razpršilk s sprožilcem

Ko se mudi, je treba pljuniti v roke, združiti moči in narediti kar je treba. In direktor ni nobena izjema, vsaj pri nas ne.

Za stranko iz Nemčije smo v 2 večjih skupinah, kot zanimivost naj omenimo da se ena izmed njih nahaja v enem izmed slovenskih zaporov, dober teden dni krajšali večjo količino tub za razpršilke s sprožilcem. Nevarno smo se približevali dnevu, obljubljenem za dostavo, ostale so še 3 palete materiala. Kaj narediti? Delajmo čez vikend!

Angažirali smo nekaj študentov, si razdelili rezilnike papirja oz. giljotine (v tem primeru plastičnih tubic), spontano formirali 3 skupine po 2 osebi in začeli z rezanjem.

Najprej smo iz razpršilk odstranili tubice, tubice smo dali v posebno posodo, razpršilke pa v karton. Tubice je nato ena oseba krajšala na mero, druga oseba pa jih je z odrezanim delom navzgor natikala nazaj na razpršilke.

Pomembno je, da je del cevke, ki se dotika dna plastenke, odrezan pod kotom, sicer lahko zaradi dotikanja ravnega odrezanega dela tubice ob dno plastenke pride do preprečitve dotoka v cevčici in posledično iz razpršilke ni možno škropiti tekočine.

Ko je oseba – rezalec zaključila s krajšanjem tubic, se je pridružila osebi, ki je tubice natikala na razpršilke. Karton s 500 kosi razpršilk je bil tako obdelan v dobre pol ure.

Bolele so nas roke, ampak uspelo nam je – stranka je razpršilke z ustrezno skrajšanimi tubicami prejela pravočasno!