Termo vrečke za večkratno uporabo z natisnjenim logotipom so odlično marketinško orodje

Termo vrečke za večkratno uporabo z natisnjenim logotipom so odlično marketinško orodje
Termo vrečke za večkratno uporabo z natisnjenim logotipom so odlično marketinško orodje

Termo izolirna vrečka je vrsta toplotno izolirane embalaže v obliki vreče, ki se lahko prenašajo. Običajno so izdelane iz toplotnih izolacijskih materialov in včasih iz hladilnega gela. Uporabljajo se za vzdrževanje temperature vsebine, tako hladnih kot toplih predmetov.

Termo vrečke se že vrsto let uporabljajo v industriji, za zdravstvene namene, v farmaciji, v živilski industriji in drugod. Obstaja cela vrsta različno oblikovanih vrečk.

Termo vrečke za živila

Komercialne termo izolirne vrečke, ki so namenjene prenašanju temperaturno občutljivih izdelkov iz trgovine domov brez prekinjanja hladne verige, so se najprej pojavile v trgovinah z živili po Evropi sredi 80. let prejšnjega stoletja. Termo vreča za dostavo toplih pic je bila izumljena s strani Ingrid Kosar leta 1983, in še danes je v uporabi. Hladilna škatla je zelo podobna po konceptu, vendar večja in v obliki trdne škatle oz. posode.

Termo vrečke za medicinske namene

Termo vrečke za medicinske namene so zasnovane za pošiljanje temperaturno občutljivih zdravil, pri čemer jih ščitijo pred škodljivimi temperaturami, udarci in svetlobo. Veliko zdravil je v obliki občutljivih bioloških sestavin, ki lahko delno ali v celoti izgubijo svojo učinkovitost če so zamrznjene, pretople ali izpostavljene svetlobi. Takšna zdravila ali cepiva morajo biti v določenem temperaturnem območju, ponavadi 2 to 8 °C, od proizvodnje pa vse tja do uporabe. Po podatkih Mednarodne zdravstvene organizacije vsaj 7% temperaturno občutljivih izdelkov utrpi precejšnjo degradacijo učinkovitosti med tranzitom.

Materiali

Termo izolirne vrečke so ponavadi izdelane iz naslednjih materialov:

  1. PET folija;
  2. Stiropor;
  3. tkanina;
  4. netkani tekstil;
  5. polietilen;
  6. poliuretan;
  7. pakiranja z gelom.

Vas zanimajo termo vrečke z vašim logotipom?

Prišli ste na pravi naslov. Smo edini v Sloveniji, ki vam naredimo termo vrečke z vašim logotipom in vam jih dostavimo v samo 30 dneh po naročilu. Termo vrečke z natisnjenim logotipom vašega podjetja so lahko odlično marketinško orodje, saj so namenjene za večkratno uporabo.

Če vas zanima več informacij ali naročilo, nas kontaktirajte!

Kontaktiraj nas