“TOP SELLER” NA ZALOGI: 30.000 kosov plastenk 30 ml, bele barve, skupaj z dozatorjem!

NA ZALOGI: 30.000 kosov plastenk 30 ml, bele barve, skupaj z dozatorjem!
NA ZALOGI: 30.000 kosov plastenk 30 ml, bele barve, skupaj z dozatorjem!

Neverjetna priložnost, ki je ne smete zamuditi! Predstavljamo vam 30 ml plastenko bele barve, ki skupaj z belim dozatorjem in transparentnim pokrovčkom tvorijo v vseh pogledih čudovit izdelek, ki ga ne smete niti ne morete spregledati.

Gre za t.i. “top seller” izdelek, na katerega naši kupci ponavadi čakajo med 2 in 3 mesece po naročilu, in prodamo ga v ogromnih količinah. V plastenko je možno natočiti tako tekočine kot serume, lahko pa tudi šampon ali tekoče milo.

Po čudnem naključju se je zgodilo, da nam je v skladišču ustala manjša količina in sicer 30.000 kosov. Izdelek ponujamo v prodajo izključno novim strankam, ki bi rade naredile korak naprej v smislu pososobitve izgleda izdelkov na višji nivo.

Predstavljajte si, da kupujete osebno vozilo, odločate se med pregovorno zanesljivo Toyoto in nekoliko dražjim, a prestižnejšim Mercedesom. Katerega bi izbrali: zanesljivost ali prestiž? Težka odločitev, kajne? Kaj pa, če bi lahko izbrali vozilo tretje blagovne znamke, ki bi po ugodni ceni združevala tako zanesljivost kot prestiž? Če ta primer prenesemo na izdelek, ki ga opisujemo v tem prispevki, vam ponujamo natančno to, tretjo izbiro: perfekten izdelek po ugodni ceni, na zalogi. Kaj še čakate? Kontaktirajte nas še danes!

Kontaktiraj nas