VAŠ IZDELEK PREDSTAVIMO NA AMAZONU: storitev od A do Ž do večje prodaje na globalnem trgu

VAŠ IZDELEK PREDSTAVIMO NA AMAZONU: storitev od A do Ž do večje prodaje na globalnem trgu
VAŠ IZDELEK PREDSTAVIMO NA AMAZONU: storitev od A do Ž do večje prodaje na globalnem trgu

Prodaja na Amazonu je zahteven, a dobičkonosen projekt. Že samo registracija in verifikacija uporabniškega računa je lahko misija nemogoče, če nimate izkušenj, vztrajnosti in potrpežljivosti.

Vsak izdelek, ki ga daste v prodajo na amazonu, morate opremiti z veliko podatki:

 • fotografije morajo imeti belo ozadje;
 • nazivi izdelkov morajo biti privlačni in dolgi;
 • v vsaj 5 točkah morate napisati bistvene značilnosti izdelka;
 • priporočeno je, da imate registrirano blagovno znamko;
 • izdelki morajo imeti EAN kodo. izdano v sistemu GS1;
 • napisati morate podatke o dimenziji in teži izdelka in paketa, varnostne podatke in tveganja, možnost pošiljanja kot darilo, besede za iskanje, sestavine, roke uporabe, nevarne sestavine, lomljivost in še veliko drugega.

Ne le podatki, ob prejetju naročila morate poskrbeti za takojšnjo odpremo izdelkov in posredovanje informacije o številki sledljivosti kupcu. Paket morate pripraviti in ga odpremiti pravočasno. Cene prevozov z DHL, TNT, UPS ali FEDEX so za večino poslovnih uporabnikov visoke, razen če dnevno ne odpremljate ogromnih količin.

Kupci na amazonu lahko v določenem obdobju po prejetju paketa izdelek vrnejo brez razloga, pri čemer prevozne stroške vračila morate poravnati vi. Pogosto se zgodi, da kupci vračilo pospremijo še z negativnim komentarjem na vašem uporabniškem imenu, ki lahko penalizira in pogosto tudi onemogoči vaše prodajne aktivnosti na amazonu.

Če imate izdelke manjših dimenzij in teže, ki bi jih radi prodajali na Amazonu, pa ne veste, kako začeti, nas kontaktirajte. Pomagali vam bomo plasirati vaše izdelke na amazonu, naša storitev zajema vse postopke od A do Ž:

 1. fotografiranje izdelkov z belim ozadjem;
 2. edinstven opis izdelkov na zanimiv in berljiv način;
 3. vnos podatkov o izdelkih v naš uporabniški račun na Amazon.com (ZDA, Kanada in Mehika) in Amazon.co.uk (Velika Britanija, Nemčija, Francija, Italija, Španija, Švedska, Nizozemska in Poljska);
 4. skladiščenje izdelkov, priprava paketov in odprema naročil;
 5. urejanje vračil izdelkov, komuniciranje s strankami in amazonom.

Z izbranim prevoznikom hitrih pošiljk imamo sklenjeno pogodbo z 80% popustom na redne cene, zaradi česar boste imeli veliko konkurenčno prednost!

Vaš začetni strošek zajema pripravo predstavitve izdelkov in njihova objava na Amazonih, variabilni stroški pa bodo odvisni od same prodaje. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas