Vas sestavljanje kartonskih škatel spravlja ob živce? Poglejte, kako vam lahko delo olajša stroj (VIDEO)

Vas sestavljanje kartonskih škatel spravlja ob živce? Poglejte, kako vam lahko delo olajša stroj (VIDEO)

Vsaka oseba, ki dela v proizvodnji, vam bo potrdila, da so ponavljajoča se opravila težka. Zamislite si, da cel dan počnete ene in iste gibe, da o možnostih nastanka poškodb niti ne govorimo.

Sestavljanje kartonskih škatel je naporno delo, zlasti če je teh škatel veliko. Škatlo je treba vzeti iz palete, odpreti, zalepiti spodnji del, zavihati premične dele, vanjo vložiti izdelke, jo zapreti in ponovno zalepiti ter položiti na drugo paleto. Trpijo roke, hrbet, mišice, pljuča, oči in tudi psiha, zlasti če je delovni postopek normiran.

Obstajajo stroji, ki formiranje kartonskih škatel avtomatizirajo. Delavec mora na vhod stroja položiti večje število zloženih kartonov, stroj kartone samodejno formira, nato oseba vloži izdelke v formiran karton, naslednji stroj pa zaključi formiranje kartonskih skatel tako, da nanje položi vrhnji del ter ga po potrebi tudi zalepi.

Takšne stroje izdelujemo po meri tudi mi. Cene so korektne, dobavni roki hitri, zadovoljstvo zagotovljeno. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas