VČERAJ NABRANI JURČKI: zakorakali smo v jesen, čakajo nas novi izzivi

VČERAJ NABRANI JURČKI: zakorakali smo v jesen, čakajo nas novi izzivi
VČERAJ NABRANI JURČKI: zakorakali smo v jesen, čakajo nas novi izzivi

Gobe so znanilci jeseni in letošnja jesen je, vsaj v Sloveniji, zelo razveselila gobarje: po vročem, suhem poletju, je trenutno obilo padavin v obliki dežja, ki je ključnega pomena za rast gob. Letos je gob ogromno!

Kot gurmani smo seveda veseli teh gomoljev, zlasti smo navdušeni nad okusnimi jurčki. Žal nam primanjkuje tako časa kot gobarskega znanja, zato jih ne nabiramo, ampak jih kupimo neposredno pri verodostojnih in zanesljivih nabiralcih. In danes smo jih kupili 5 kg, jih narezali, nekatere posušili, druge pa zamrznili v skrinji, da jih bomo lahko konzumirali čim dlje.

Koledarska jesen se je pričela, poletne vročine in sopare je končno konec, počasi bo treba vklopiti grelna telesa in malce globlje seči v žep za plačilo energentov kot so električna energija, lesni peleti in drva.

Ne le to, posvetiti se bomo morali nekaterim strankam, ki smo jih zaradi nepremostljivih obveznosti malce zanemarili, projekti pa čakajo, sproti se nabirajo novi. Čakajo nas tudi prijave na nekatere razpise za nepovratna evropska sredstva, lotili se bomo novih proizvodnih in trgovskih storitev, najbrž bomo morali spremeniti glavno dejavnost podjetja.

Na naših spletnih straneh smo danes zagnali možnost oglaševanja v obliki pasic, ki se bodo prikazovale med prispevki. Naši prispevki, ki so samodejno prevedeni v 77 tujih jezikov, so zelo brani, zato je oglaševanje pri nas velika priložnost za predstavitev vaših izdelkov in storitev na Evropskem tržišču embalaže in pakiranja.

Kontaktiraj nas