Vibracijska plošča za samodejno podajanje kapalk na stekleničke (VIDEO)

Vibracijska plošča za samodejno podajanje kapalk na stekleničke

Kolikokrat smo se že srečali po podjetjih, da imajo nameščeno hitro in učinkovito linijo za polnjenje steklenic, pričvrščevanje kapalk in etiketiranje, a se natikanje kapalk vrši s pomočjo oseb, torej “na roke”. Težavno in zamudno delo, ki zahteva eno osebo na izmeno, in v primeru odhoda dotične osebe na stranišče ali na malico je treba celo proizvodno linijo zaustaviti.

Največkrat slišimo, da je razlog proti uvedbi avtomatizacije postopka natikanja kapalk ta, da se bojijo, da bi se kapalke preveč drobile na vibra plošči. Kot drugi razlog pa slišimo to, da ima oseba večji nadzor nad polnjenjem steklenic in lahko v primeru težave linijo hitro zaustavi ter pokliče odgovorne osebe, da linijo ustrezno popravijo oz. naravnajo. Z drugimi besedami, pa naj se sliši še tako grozno, bojijo se vpeljave novosti.

Z vibra ploščami imamo ogromno izkušenj in zagotovimo vam lahko, da uspešno delujejo tudi pri kapalkah in jih ne drobijo. Vibra plošče prilagodimo vašim potrebam, obstoječemu materialu in obstoječi liniji tako, da je za vas prehod na avtomatizacijo postopka hiter in enostaven. Osebe, ki sedaj skrbijo za natikanje kapalk na stekleničke, pa se lahko usmerijo na zalaganje linije s praznimi stekleničkami, zalaganje vibra plošče s kapalkami, nadzoru polnjenja in stanja etiket ter odstranjevanju napolnjenih in etiketiranih steklenic s kapalkami iz sistema v kartone. Prihranek časa, energije in čliveških resursov bo neverjeten, da o visoki učinkovitosti niti ne govorimo. Za več informacij nas kontaktirajte!

Kontaktiraj nas