Vpisali smo se v register poslovnih subjektov, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na debelo

Vpisali smo se v register poslovnih subjektov, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na debelo

V preteklih mesecih smo na Kitajskem nabavljali precej higienskih mask in jih prodajali slovenskemu javnemu in zasebnemu sektorju. Zaradi dobrih cen in hitre dostave smo imeli precej posla.

V zadnjem času smo opazili, da obstaja precejšnje povpraševanje po kirurških zaščitnih maskah po EN 14683:2019 tip IIR, zato smo pričeli sodelovati z verodostojnim dobaviteljem s preverjenimi CE certifikati.

Ker poslujemo transparentno in v skladu s slovensko zakonodajo, nam je manjkala le še pika na i, in sicer vpis podjetja v register poslovnih subjektov, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na debelo.

Pred več kot mesecem dni smo na Javno agencijo Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke naslovili dve vlogi, eno za vpis v register poslovnih subjektov, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na debelo, drugo pa za vpis v register kot uvoznik medicinskih pripomočkov na debelo.

Potrdilo o vpisu v register smo danes tudi prejeli.

Na podlagi tega potrdila lahko v Slovenijo uvažamo in tržimo na debelo medicinske pripomočke, med katerimi so tudi naslednji:

  1. zaščitne kirurške maske;
  2. KN95 zasčitne maske;
  3. zaščitna oblačila in skafandri;
  4. injekcijske igle, vrečke za infuzije, obliže in povoje.

Cene medicinskih pripomočkov ohranjamo med najnižjimi v Sloveniji, predvsem zaradi skrbno izbranih dobaviteljev kot tudi vpeljanih transportnih poti. Če ste zainteresirani za sodelovanje, nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas