Vsak dan odpremimo k našim evropskim strankam plastenke, pokrovčke in embalažo

Vsak dan odpremimo k našim evropskim strankam plastenke, pokrovčke in embalažo
Vsak dan odpremimo k našim evropskim strankam plastenke, pokrovčke in embalažo

“Hitro, dobro in poceni” so termini, ki v dobavnih verigah ponavadi ne hodijo z roko v roki. Lahko je nekaj dobro in hitro dostavljeno, ni pa poceni. Spet je lahko nekaj hitro dobavljeno in poceni, ni pa dobro. Po tretji strani je lahko nekaj dobro in poceni, ampak ponavadi ni dobavljeno hitro.

Naše stranke vedo, da pri nas dobijo dobre plastenke, pokrovčke, embalažo in pakirne stroje hitro in poceni. Kako je to mogoče?

  1. Material proizvajamo pri zanesljivih kooperantih, s katerimi sodelujemo že dolgo časa. Kooperanti poznajo naše stroge zahteve, zato dobavijo samo kvalitetne izdelke.
  2. Kooperante imamo tako v Evropi kot v Aziji, nekatere izdelke imamo stalno na zalogi. Zaradi česar lahko prilagodimo čase dobav vašim zahtevam. Če se mudi, uredimo dobavo že v par dneh po naročilu.
  3. Kot piše na prvi strani naše spletne strani, dobavljamo izdelke v količini najmanj 50.000 kosov. Zaradi velikih količin imamo pri proizvajalcih oz. kooperantih zagotovljene visoke rabate, s katerimi boste deležni ugodnejše obravnave, kot bi jo bili deležni v lastni režiji. Tudi pri transportu imamo sklenjene podobne dogovore z logisti, špediterji in agenti, kar še bolj vpliva na našo konkurenčnost.

Material odpremljamo iz našega logističnega centra k evropskim strankam praktično vsak dan. Veseli smo, da smo si uspeli pridobiti zaupanje številnih podjetij, kar potrjuje pravilnost našega poslovanja in vizije.

Kontaktiraj nas