Zaključujemo izdelavo spletne trgovine za prodajo embalaže in pokrovčkov v manjših količinah (po polnih kartonih)

Zaključujemo izdelavo spletne trgovine za prodajo embalaže in pokrovčkov v manjših količinah (po polnih kartonih)
Zaključujemo izdelavo spletne trgovine za prodajo embalaže in pokrovčkov v manjših količinah (po polnih kartonih)

Podjetje raste: naše izdelke prodajamo kupcem v Sloveniji, Italiji, Hrvaški, Španiji, Nemčiji, Avtriji, Italiji in Bosni. Obseg poslovanja je čedalje večji, obseg dela ravno tako. Ne bomo se pritoževali zaradi tega, vendar smo prišli v fazo, ko se moramo nekoliko reorganizirati, da bomo strankam še naprej lahko omogočali prvovrstno storitev. Dnevno prejmemo številna povpraševanja, sklenemo precej poslov, logistično verigo dobro “segrevamo”, imamo “vročo” 24-urno linijo z dobavitelji in proizvajalci po celem svetu.

Veliko strank je takšnih, ki želijo naročiti material v manjših količinah, in takšne stranke v povečini prijazno odslovimo, saj smo osredotočeni samo na količine, višje od 50.000 kosov. Ker pa nam je odslavljanje strank težko, smo se odločili, da jim bomo s pomočjo posodobitve informacijskega sistema omogočili nakup naših izdelkov tudi v manjših količinah.

V pripravi imamo spletno trgovino, v kateri bomo ponudili izdelke, ki jih imamo na zalogi oz. so hitro dobavljivi. Izdelke bomo prodajali po polnih kartonih, naročiti bo možno že od enega kartona naprej. Glede na število naročenih kartonov se bo spreminjala tudi cena, in sicer večje število kartonov kot bodo kupci naročili, nižja bo cena po kartonu.

Poštnina se bo izračunavala samodejno glede na težo in število paketov, stranke bodo imele možnost izbrati med različnimi ponudniki hitre dostave, lahko pa bodo izdelke prevzeli tudi brezplačno v našem distribucijskem centru.

Imeli bomo vpeljan sistem samodejnega kreiranja transportnih dokumentov ter nalepk za označevanje pošiljk, ravno tako se bodo tudi fakture samodejno kreirale in ob nakupu poslale strankam.

Izdelki bodo v obliki spletnega kataliga predstavljeni z vsemi podatki in fotografijami, ki jih potrebujejo kupci. Pri vsakem izdelku bodo prikazani tudi sorodni izdelki, ki jih stranke ponavadi naročijo ob nakupu dotičnega izdelka.

Zaloga se bo samodejno dopolnjevala, naročila dobaviteljem bodo ob nizkem stanju zalog samodejno kreirana in poslana po e-pošti. Mesečna poročila za intrastat se bodo samodejno izdelovala.

Spletna trgovina bo pripravljena proti koncu meseca maja 2021.