Zamaški

Nekaj besed o zamaških in pokrovčkih

Zamašek za plastenko ali steklenico zapira vrhnjo odprtino na steklenici. Pogosto je zamašek obarvan in vsebuje logotip od blagovne znamke. Plastični zamaški se uporabljajo za plastenke, medtem ko se kovinski zamaški s plastičnim zatičem uporabljajo za steklenice; kovina je ponavadi jeklo. Zamaški flip-top, kot je tip Flapper, zagotavljajo nadzorovano sipanje suhih vsebin.

Izdelava zamaškov in pokrovčkov

#1

Identificiramo vaše potrebe po zamaških in pokrovčkih

Z vami se pogovorimo o potrebah in tipu zamaškov in pokrovčkov. Preverimo, kakšne plastenke ali steklenice imate, kakšne so dimenzije grla, seznanimo se s finančnimi in časovnimi pričakovanji ter dodatnimi zahtevami (barva, oblika, logotip, dimenzije).

#2

Izdelamo zamaške in pokrovčke

Če se s ponudbo strinjate, gremo v proizvodnjo zamaškov in pokrovčkov. Od vas pridobimo količino vzorcev plastenk ali steklenic, da lahko zagotovimo 100% primerne zamaške in pokrovčke za vaše vhodne zahteve. Ko so zamaški in pokrovčki pripravljeni, vam pošljemo video pričvrščevanja zamaškov na vaše plastenke/steklenice. Če z zamaški in pokrovčki niste zadovoljni, jih po vaših navodilih prilagodimo in dopolnimo. Med proizvodnjo poskrbimo za natančno spremljanje kvalitete.

#3

Organiziramo dostavo do vas

Po zaključku  proizvodnje zamaškov in pokrovčkov vas obvestimo. Zamaške in pokrovčke ustrezno zaščitimo pred poškodbami, pred pakiranjem v kartone jih zaščitimo s polivinilasto vrečo, ter poskrbimo za prevoz in dostavo na vašo lokacijo. O predvidenem datumu dostave vas sproti obveščamo.

Ostali proizvodni program

Embalaža

Če potrebujete večje količine embalaže manjših dimenzij vam lahko prihranimo do 44%
stroškov.

Stroji

Pri izdelavi avtomatskih pakirnih strojev vam lahko prihranimo kar do 52% stroškov. Vsi stroji imajo CE certifikat.