Domiselno oblikovane ovalne posodice za kreme, bele barve

Domiselno oblikovane ovalne posodice za kreme, bele barve
Domiselno oblikovane ovalne posodice za kreme, bele barve

Danes smo prejeli od proizvajalca zanimive posodice za kreme. Posodice so plastične, bele barve, imajo zanimivo, priročno obliko.

Kar je pritegnilo našo pozornost je ravno njihova oblika, saj se odlično podajo v roko. Zamašek se nahaja na spodnjem delu posodice, dejansko služi kot stojalo za posodico, saj je v nasprotju s posodico zamašek oblikovan tako, da je na dnu raven medtem ko je psodica sama ovalne oblike.

Ta oblika je zelo priročna pri kremah, ki imajo gostejšo strukturo. Ker je posodica obrnjena ‘na glavo’, torej s pokrovčkom navzdol, se krema zaradi sile težnosti nahaja pri pokrovčku. Uporabnik zatorej samo odpre pokrovček in krema je že na izhodu iz posodice, kar pomeni, da ni potrebna večja sila za iztis kreme iz posodice.

Posodica je plastična, mehka na otip. Stene so gladke, občutek v roki je čudovit. Posodica te kar pritegne, da bi iz nje iztisnil vsebino in jo poizkusil na koži!

Na posodico je seveda možno nalepiti etikete z informacijami o vsebini, priporočamo transparentne s potiskom. Lepljenje etiket je možno tudi strojno, enostransko ali obojestransko, tovrstne avtomatske etiketirne naprave dobavljamo tudi mi. Za informacije glede naročila nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas