Želite predstaviti vaš izdelek na Packaging.si? Sponzorirana objava bo samodejno prevedena v 77 tujih jezikov

Želite predstaviti vaš izdelek na Packaging.si?
Želite predstaviti vaš izdelek na Packaging.si?

Embalaža je prisotna vsepovsod, tako pri surovinah, polizdelkih kot tudi pri izdelkih samih. Na evropskem trgu smo precej prisotni na tem področju, saj našim naročnikom olajšamo poslovanje: poskrbimo za izdelavo pakirnih strojev po meri, naročnikom dostavimo embalažo hitro in poceni. Delež našega izvoza znaša prek 50%, prednjači zahodna Evropa.

Področje embalaže nas zanima, navdušuje, motivira. Z veseljem spremljamo obstoječe in uvajamo nove trende na tržišču, stremimo k optimizaciji delovnih procesov in poenostavitvi nabave. To zanima tudi naše stranke, zato smo se odločili, da bomo podjetjem ponudili možnost predstavitve njihovih izdelkov na naših spletnih straneh.

S predstavitvijo izdelov v obliki članka boste profitirali:

  1. Članek bo preveden v 77 tujih jezikov in bo optimiziran tako, da ga bodo spletni iskalniki uvrstili med rezultate iskanja zelo visoko.
  2. Naša spletna stran je zelo dobro obiskana. Predstavitev vašega izdelka bo vplivala na večjo prepoznavnost in prodajo samo.
  3. Članek ne bo začasen, temveč trajen. Pri običajnih reklamah plačate oglas oz. sponzorirano objavo samo za čas trajanja oglaševanja, pri nas pa samo enkrat.
  4. Opis vašega izdelka se ne bo ločil od ostalih prispevkov z oznako ‘sponzorirana objava’. Napisan bo berljivo, zanimivo, privlačno, bomo pa na njem po želji dodali povezavo na vašo spletno stran, trgovino ali pa na socialno omrežje.

Če ste zainteresirani za malce drugačno, a zelo učinkovito oglaševanje, nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas