Zelo zanimivo: termo izolirne vrečke za enkratno uporabo. Primerne so za tople sendviče, pečeno meso, hamburgerje, koščke pizze in druge toplotno obdelane prigrizke (VIDEO)

Zelo zanimivo: termo izolirne vrečke za enkratno uporabo. Primerne so za tople sendviče, pečeno meso, hamburgerje, koščke pizze in druge toplotno obdelane prigrizke
Zelo zanimivo: termo izolirne vrečke za enkratno uporabo. Primerne so za tople sendviče, pečeno meso, hamburgerje, koščke pizze in druge toplotno obdelane prigrizke

Če ponujate tople prigrizke, ki jih kupci vzamejo s seboj ter jih pojedo v avtu, doma ali vpisarni, vas bo ta prispevek zelo zanimal. Prdstavljamo vam namreč papirnate vrečke za enkratno uporabo, food grade, ki imajo eno ali obe stranici narejeno iz termo izolirne folije.

Zakaj je ta izdelek tako zanimiv?

Na to lahko odgovorimo iz lastnih izkušenj. Že večkrat smo za malico kupili sicer zelo dober, segret sendvič, napolnjen s salamo, zelenjavo in raznimi namazi. Sendviči so bili vedno zaviti v navaden papir natur barve, a vedno smo se soočili z 2 težavami:

  1. Ob držanju papirnate vrečice, v katero je bil zavit vroč sendvič, nas je peklo v roke.
  2. Ko je v vrečici iz sendviča pritekel namaz, se je razlil po vrečkici, ki je na zunanjio strani postala mastna in je umazala sedež v vozilu.

Opisani 2 težavi sta lahko zelo neprijetni. A obstaja rešitev: vrečke s termo izolirnim slojem.

Video predstavitev termo izolirnih vrečk za enkratno uporabo

Ne le, da boste z uporabo teh termo izolirnih vrečk za enkratno uporabo odpravili zgoraj navedeni težavi, tudi vaši prigrizki bodo ostali dlje časa topli! Na zunanjo stran embalaže lahko natisnemo vaš logotip, fotografijo, reklamni napis, križanko, zgodbico, strip ali pa kupončke s popustom za prihodnje nakupe. Najpomembnejša pa bo uporabniška izkušnja vaših srank, saj boste zaradi te malenkosti pridobili na dobrem glasu, kar vas bo dvignilo nad konkurenco.

Kontaktiraj nas